Τηλεφωνική επικοινωνία: 2310559764

Christmas beauty tips!

Τελευταία νέα ›

 

Λαμπερά Χριστούγεννα με την πιο λαμπερή επιδερμίδα

 

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά βρίσκονται προ των πυλών και φέτος όπως όλα δείχνουν θα μπορέσουμε να τα απολαύσουμε ξανά με οικογένεια, φίλους, μουσική, χορό και ξέφρενη διασκέδαση!

Η  προετοιμασία, ωστόσο, για το τέλειο γιορτινό look σου δεν θα έπρεπε να περιορίζεται μόνο στην αναζήτηση ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν,  πάρτι και λοιπές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αλλά χρειάζεται να περιλαμβάνει και μία ολοκληρωμένη ατομική φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, ώστε μέσα στα γιορτινά σου outfits να δείχνεις πιο φρέσκια, ξεκούραστη και λαμπερή από ποτέ!

Και η Natura Siberica έχει για σένα ακριβώς τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να το πετύχεις!      

 

7 θαυματουργά eye patches της σειράς Biome!

Τα under eye patches της νέας σειράς Biome είναι το new best thing που ήρθε για να μείνει! Εμπιστεύσου αυτές τις μικρές μάσκες, εμποτισμένες με πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά που στόχο έχουν κυρίως την αντιμετώπιση ελαφριών παθήσεων της περιοχής των ματιών και απόλαυσε τις φετινές γιορτές με βλέμμα λαμπερό και ξεκούραστο, χωρίς μαύρους κύκλους και πρηξίματα, κάνοντάς στην επιδερμίδα σου, όχι 1 αλλά 7 φανταστικά χριστουγεννιάτικα δώρα!

Ανακάλυψέ τα όλα εδώ: https://tinyurl.com/2be8tyc7

 

 

Η ακμή δεν έχει καμία θέση στα φετινά σου Χριστούγεννα!

Όχι, η ακμή δεν πρόκειται να σου χαλάσει την υπέροχη γιορτινή διάθεση! Προμηθεύσου τώρα τη σωτήρια ενυδατική τζελ μάσκα αποκατάστασης & εξισορρόπησης Bereza, για λιπαρή και ακνεϊκή επιδερμίδα και θα δεις άμεσα μία τόσο διαφορετική όψη στο πρόσωπό σου που δεν θα το πιστεύεις!

 Όλη τη σειρά Bereza Siberica κατά της ακμής θα τη βρεις εδώ https://tinyurl.com/kn7rkxxt

 

 

BlueBerry Christmas!

Αυτά τα Χριστούγεννα, αποχαιρέτισε την κουρασμένη από την καθημερινότητα επιδερμίδα σου και χάρισέ της τη φυσική ακτινοβολία που έχει ανάγκη με το φανταστικό Blueberry Siberica serum και το εκπληκτικό μαρμελαδένιο Scrub Jam προσώπου της Natura Siberica!

Εμπλουτισμένα με ισχυρά φυτά της Σιβηρίας βοηθούν στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος, στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και προσφέρουν στην επιδερμίδα φρέσκια, απαλή και λαμπερή όψη!

Θα τα βρεις εδώ https://tinyurl.com/mw87af9c 

 

 

Christmas never smelled more perfectly…

Το φετινό άρωμα Χριστουγέννων θα σε…ενθουσιάσει!

Γνώρισε τα νέα λαχταριστά Organic Kitchen shower kits της Organic Shop, με σετ αφρόλουτρο- λοσιόν σώματος σε 3 διαφορετικά αρώματα! Όλα με δικό τους σφουγγάρι! Τόσο απίθανα που θα τα επιλέξεις σίγουρα και για τα χριστουγεννιάτικα δώρα στους αγαπημένους σου!

Θα τα βρεις εδώ https://tinyurl.com/muejjs73

 

 

C-hristmas is coming!

Και μιας και αναφερθήκαμε στα χριστουγεννιάτικα δώρα, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απ’ έξω το φανταστικό πακέτο προϊόντων της Oblepikha C-Berrica, με καθαριστικό τζελ προσώπου, αφρώδη πούδρα ανανέωσης και αντιοξειδωτικό ορό, με βάση τη βιταμίνη C!

Θα το βρεις εδώ https://tinyurl.com/54e6nref

 

 

Ανακάλυψε όλα τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα της Natura Siberica εδώ: https://tinyurl.com/bdcwy2xc

 

 

Μόλις σου δείξαμε πώς να ολοκληρώσεις μοναδικά το τέλειο χριστουγεννιάτικο look, ακτινοβολώντας ομορφιά, υγεία και φρεσκάδα και εξωτερικά και… εσωτερικά!

 

Τι περιμένεις;😊

 

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2024 - SIMPLE IDEAS IKE - Go Organic. All rights reserved
Designed and developed by NetApps Ltd