Τηλεφωνική παραγγελία: 2310559764

Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

 

Αποστολές στην Ελλάδα.

Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS.

Για αγορές από 29,00€ και πάνω η αποστολή και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως τις επόμενες 1-3 εργάσιμες μέρες.  Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-4 εργάσιμες μέρες. Όταν το δέμα σας είναι στην πόλη σας προς παράδοση, η εταιρεία ταχυμεταφορών σας αποστέλλει γραπτό μήνυμα με τον κωδικό αποστολής και ένα τηλεφωνικό νούμερο. Εάν επιθυμείτε κάποια διευκρίνηση ή συγκεκριμένες ώρες παράδοσης του δέματος σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό νούμερο που σας στάλθηκε στο γραπτό μήνυμα.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής θα σας γνωστοποιηθεί μέσω e-mail.
Για παραγγελίες μικρότερες των 29,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 1€.
Το ποσό που πληρώνεται για την αποστολή του δέματος ισχύει σε κάθε περίπτωση, είτε σας παραδοθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών στο χώρο σας είτε παραλάβετε το πακέτο σας από το τοπικό γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών.


Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 7 έως 15 εργάσιμες μέρες με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών και τα έξοδα αποστολής είναι 8,00 ευρώ για παραγγελίες έως 5kg. Για αποστολές από 5 έως 10 κιλά το κόστος είναι 15 ευρώ. Για αποστολές από 15 έως 20 κιλά το κόστος είναι 22 ευρώ. Για πάνω από 20 κιλά η τιμή καθορίζεται ανάλογα με τα επιπλέον κιλά. Για αποστολές στην Κύπρο, είναι διαθέσιμη η πληρωμή με την μέθοδο του Paypal.

 

Αποστολές στο Εξωτερικό

Το κόστος αποστολής για το εξωτερικό είναι ανάλογα τη ζώνη χώρας και αφορά παραγγελίες  έως 5kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 5kg παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχουν πληρωθεί με PayPal. Δείτε λεπτομέρειες εδώ

Επιπλέον πληροφορίες

 Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών και πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το τμήμα αποστολών στο τηλεφωνικό αριθμό 2310559764 (Δε-Πα 09:00-18:00) ή στο info@goorganic.gr  λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με PayPal.

Όταν το δέμα σας είναι στην πόλη σας προς παράδοση, η εταιρεία ταχυμεταφορών σας αποστέλλει γραπτό μήνυμα με τον κωδικό αποστολής και ένα τηλεφωνικό νούμερο. Εάν επιθυμείτε κάποια διευκρίνηση ή συγκεκριμένες ώρες παράδοσης του δέματος σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό νούμερο που σας στάλθηκε στο γραπτό μήνυμα.

 

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2019 - SIMPLE IDEAS IKE - Go Organic. All rights reserved
Designed and developed by NetApps Ltd