Τηλεφωνική επικοινωνία: 2310559764

Τρόποι αποστολής

Αποστολές στην Ελλάδα.

Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS.

Για αγορές από 29,00€ και πάνω η αποστολή και η αντικαταβολή είναι δωρεάν.H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως τις επόμενες 1-3 εργάσιμες μέρες. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-4 εργάσιμες μέρες. Όταν το δέμα σας είναι στην πόλη σας προς παράδοση, η εταιρεία ταχυμεταφορών σας αποστέλλει γραπτό μήνυμα με τον κωδικό αποστολής και ένα τηλεφωνικό νούμερο. Εάν επιθυμείτε κάποια διευκρίνηση για συγκεκριμένες ώρες παράδοσης του δέματος σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό νούμερο που σας στάλθηκε στο γραπτό μήνυμα. Για παραγγελίες μικρότερες των 29,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2€.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής θα σας γνωστοποιηθεί μέσω e-mail.

Το ποσό που πληρώνεται για την αποστολή του δέματος ισχύει σε κάθε περίπτωση, είτε σας παραδοθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών στο χώρο σας είτε παραλάβετε το πακέτο σας από το τοπικό γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών.


Αποστολές στην Κύπρο

Για παραγγελίες από την Κύπρο επισκεφτείτε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://goorganic.com.cy/.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αποστολής θα βρείτε στο Κυπριακό site και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο https://goorganic.com.cy/el/Article/ED37B4EF.aspx . 

 

Αποστολές στο Εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό αποστέλονται μέσω UPS και διακρίνονται σε express saver αεροπορική υπηρεσία και σε standard οδική υπηρεσία, ανάλογα με τις χώρες αποστολής. Το κόστος αποστολής για το εξωτερικό ορίζεται ανάλογα με τη χώρα αποστολής, το είδος της υπηρεσίας (οδική ή αεροπορική) και τα κιλά της παραγγελίας. Δείτε εδώ το κόστος αποστολής. Σημειώνεται οτι δεν πραγματοποιούνται αποστολές που υπερβαίνουν τα 5 κιλά. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής ποικίλει και ορίζεται ανάλογα με τη χώρα παράδοσης και το είδος της υπηρεσίας (express saver αεροπορική υπηρεσία, standard οδική υπηρεσία) .  Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται, αφού έχουν πληρωθεί με PayPal. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω εκτιμώμενοι χρονοι παράδοσης:

·         Express Saver αεροπορική υπηρεσία, προς Ευρωπαϊκές χώρες  -> 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες

·         Express Saver αεροπορική υπηρεσία προς μη Ευρωπαϊκές χώρες -> 2 ως 5 εργάσιμες ημέρες μέχρι το τελωνείο της χώρας παράδοσης

       ·         Standard οδική υπηρεσία προς Ευρωπαϊκές χώρες (EE)  -> 4 ως 7 εργάσιμες ημέρες.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών και πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το τμήμα αποστολών στο τηλεφωνικό αριθμό 2310559764 (Δε-Πα 09:00-18:00) ή στο [email protected]  λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με PayPal.

Όταν το δέμα σας είναι στην πόλη σας προς παράδοση, η εταιρεία ταχυμεταφορών σας αποστέλλει γραπτό μήνυμα με τον κωδικό αποστολής και ένα τηλεφωνικό νούμερο. Εάν επιθυμείτε κάποια διευκρίνηση ή συγκεκριμένες ώρες παράδοσης του δέματος σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό νούμερο που σας στάλθηκε στο γραπτό μήνυμα.

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2024 - SIMPLE IDEAS IKE - Go Organic. All rights reserved
Designed and developed by NetApps Ltd