Τηλεφωνική επικοινωνία: 2310559764

Σχετικά

Δείτε εδώ τα προϊόντα

 

Είναι μια καινοτόμος εταιρεία καλλυντικών που ιδρύθηκε από τον Andrey Trubnikov το 2007. Τώρα έχει παγκόσμια αναγνώριση και είναι η πρώτη εταιρεία που έχει αναπτύξει βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Στην πραγματικότητα, η ιδέα της Natura Siberica γεννήθηκε το 1940. Σε αυτή την περίοδο της έρευνας δύο διάσημοι βοτανολόγοι από τη Ρωσία οι Lazarev και Brekhram,μελέτησαν 4.000 φυτά που ευδοκιμούν στην έρημο της Σιβηρίας και της Άπω Ανατολής. Πολλά από αυτά τα φυτά έχουν χρησιμοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια από τους ανθρώπους της Σιβηρίας για να δημιουργήσουν, ελιξίρια υγείας και ομορφιάς για τη ρωσική βασιλική οικογένεια. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των φυτών είναι ότι επέζησαν από την Εποχή των Παγετώνων και ήταν σε θέση να ευδοκιμήσουν σε δύσκολες συνθήκες. Η Σιβηρία είναι γνωστή για τις σύνθετες κλιματολογικές συνθήκες : εξαιρετικά κρύοι χειμώνες (έως - 57°C ) εναλλάσσονται με ζεστά καλοκαίρια ( έως 35°C ) και τους ισχυρούς ανέμους. Οι Lazarev και Brekhram ανακάλυψαν ότι τα φυτά αυτά, κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, έχουν αναπτύξει ειδικά χαρακτηριστικά τα οποία βοηθούν ιδιαίτερα στη βελτίωση της συνολικής κατάστασης της υγείας μας και το πιο σημαντικό, να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Η Natura Siberica χρησιμοποίησε ως βασικά συστατικά αυτά τα ειδικά βότανα και φυτά και ανέπτυξε μια μοναδική και αποτελεσματική σειρά πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών από την ICEA. Η ICEA είναι ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ιταλία. Όλα αυτά εξηγούν γιατί η φήμη των καλλυντικών προϊόντων από την Natura Siberica μέσα σε λίγα μόνο χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται η κορυφαία εταιρεία καλλυντικών στη Ρωσία και τα προϊόντα της πωλούνται στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Ισπανία.

 

 

Δείτε εδώ τα προϊόντα

 

Η σειρά καλλυντικών Organic Shop είναι η τελευταία καινοτομία στον τομέα των φυσικών καλλυντικών, από τους κατασκευαστές της παγκοσμίως γνωστής μάρκας Natura Siberica. Απλή αλλά αποτελεσματική, η Organic Shop έχει δημιουργηθεί για να παρέχει ό, τι χρειάζεται το σώμα αλλά και να χαρίσει απλές απολαύσεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Κατά την ανάπτυξη της φόρμουλάς τους, οι τεχνολόγοι της Organic Shop, συνδύασαν ζωντανές εμπειρίες για τις αισθήσεις σε συνδυασμό με την ήπια φροντίδα για το σώμα. Η σειρά προϊόντων Organic Shop βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές: Απλότητα, Καθαρότητα & Φυσικότητα. Αυτά είναι όλα που χρειάζονται πραγματικά το δέρμα και τα μαλλιά. Απλοί συνδυασμοί φυσικών συστατικών, απλές και αποτελεσματικές φόρμουλες και απλή οικολογική & άνετη συσκευασία. Η Organic Shop έχει μια αγνή σύνθεση: χωρίς parabens, χωρίς SLS, χωρίς σιλικόνες, συνθετικά αρώματα, συντηρητικά, χρωστικές και πολυαιθυλένιο. Οι φόρμουλες της Organic Shop περιέχουν περήφανα το μέγιστο ποσό φυσικών συστατικών, όλα πιστοποιημένα από το οικολογικό πιστοποιητικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης COSMOS NATURAL, BDIH. Η σειρά Organic Shop διαθέτει προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Σαμπουάν, μαλακτικές κρέμες, μάσκες, αφρόλουτρα, κρέμες ενυδάτωσης, μους, σαπούνια και scrubs - όλα όσα χρειάζονται για να φροντίσουμε ολόκληρο το σώμα- συμπεριλαμβανομένης και της σειράς Slimming & Sculpting, για αδυνάτισμα και σμίλευση με στόχο τη βελτίωση του σχήματος του σώματος.

 

Δείτε εδώ τα προϊόντα

 

Σε ένα μικρό μαγαζί βοτάνων του Doctor Konopka’s μπορείτε να βρείτε ένα φάρμακο για κάθε περίσταση. Συνταγές από αναζωογονητικά balms, εγχύσεις και αλοιφές που βασίζονται σε θεραπευτικά βότανα, τα οποία συλλέχθηκαν με προσοχή, διατηρήθηκαν και πέρασαν από γενιά σε γενιά. Η σειρά προϊόντων Dr Konopka’s περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος.

 

Δείτε εδώ τα προϊόντα

Τα βιολογικά προϊόντα της NATURA ESTONICA BIO δημιουργούνται χρησιμοποιώντας φυτά με ενέργεια και δύναμη, περιέχοντας τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ώστε να κάνουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά να φαίνονται και να είναι στα καλύτερά τους! Όλα τα βιολογικά προϊόντα της NATURA ESTONICA BIO περιέχουν φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά εκχυλίσματα και έλαια, χωρίς ορυκτέλαια, χωρίς SLS/SLES και χωρίς parabens. Η σειρά των αφρόλουτρων και των προϊόντων περιποίησης σώματος περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από κρέμες σώματος, απολεπιστικά (scrub) σώματος, αφρόλουτρα και shower gels. Η βιολογική NATURA ESTONICA BIO περιλαμβάνει επίσης προϊόντα περιποίησης προσώπου για καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση για κάθε τύπο επιδερμίδας και για όλες τις ηλικίες καθώς και προϊόντα περιποίησης μαλλιών, για κάθε τύπο και ανάγκες μαλλιών.

 

 

         Δείτε εδώ τα προϊόντα

 

Για τη δημιουργία των καλλυντικών της Planeta Organica, η εταιρεία μας διοργανώνει αποστολές στα μοναδικότερα και πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη. Ταξιδεύουμε στον κόσμο της άγριας φύσης και των εξωτικών φυτών, βρίσκουμε τα καλύτερα συστατικά για τα καλλυντικά μας και εγκαθιστούμε τα όργανα εκχύλισης στο σημείο όπου τα άγρια φυτά έχουν συλλεχθεί. Μ’ αυτόν τον τρόπο, εξάγουμε εκχυλίσματα με την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών. Όλα τα προϊόντα βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές και τελετουργικά ομορφιάς απ’ ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, ευαισθητοποιημένοι στα περιβαλλοντικά ζητήματα, συνεργαζόμαστε μόνο με όσους προμηθευτές ελαχιστοποιούν τα απόβλητά τους και ακολουθούν τις νόρμες βιώσιμης παραγωγής. Τα καλλυντικά Planeta Organica είναι απαλλαγμένα από SLES, SLS, Parabens, ΓΤΟ και σιλικόνες, και είναι πιστοποιημένα από τον φορέα ECOCERT Cosmos Organic & Vegan.

 

 

 

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2024 - SIMPLE IDEAS IKE - Go Organic. All rights reserved
Designed and developed by NetApps Ltd