Τηλεφωνική επικοινωνία: 2310559764

Τριχόπτωση, αυτή η μάστιγα: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης

Τελευταία νέα ›

 

«Τριχόπτωση στοπ»

 

 

Τα μαλλιά αποτελούν μία από τις βασικότερες ενδείξεις υγείας και ομορφιάς τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες, γι’ αυτό και δεν θα έπρεπε να αφήνουμε τη φροντίδα τους στον…αυτόματο.

Σε κανονικές συνθήκες, χάνουμε κατά μέσο όρο 50-100 τρίχες από τα μαλλιά μας καθημερινά, οι οποίες σε μεγάλο ποσοστό αναπληρώνονται. Ωστόσο, διαπιστώνουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις, η απώλεια αυτή όχι απλά διπλασιάζεται αλλά επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εδώ βρισκόμαστε ξεκάθαρα αντιμέτωποι με την τριχόπτωση ως πάθηση του τριχωτού της κεφαλής και χρειάζεται άμεσα, αφενός να καθορίσουμε τα αίτιά της, αφετέρου να επιλέξουμε τους σωστούς τρόπους αντιμετώπισής της.

 

Οι βασικότερες αιτίες τριχόπτωσης

 

Πώς αντιμετωπίζεται η παρατεταμένη απώλεια τριχών

Η τριχόπτωση μπορεί σαφώς να αποφευχθεί ή να αντιμετωπιστεί, αρκεί να γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες.

 

Αναβάθμισε τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών σου

Πέρα από όλα όσα προαναφέρθηκαν, τις περιόδους που παρατηρούμε ανεξέλεγκτη αύξηση της τριχόπτωσης, χρειάζεται να εστιάσουμε σημαντικά στο κομμάτι της φροντίδας των μαλλιών και να επιλέγουμε σαμπουάν και conditioners ειδικά σχεδιασμένα για την ενδυνάμωση και την αναγέννηση της τρίχας.

 

Μία εξαιρετική επιλογή για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι η σειρά Super Siberica κατά της τριχόπτωσης με 4 προϊόντα (σαμπουάν, μαλακτικό, μάσκα και peeling), τα οποία συγκεντρώνοντας έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών, όπως υδρολύτη οργανικής σχιζάνδρας, οργανικό εκχύλισμα τζίντζερ, έλαιο από σπόρους μουστάρδας, γλυκολικό οξύ κ.ά, συμβάλλει στην ενδυνάμωση των ριζών, αποτρέπει την τριχόπτωση και συντελεί στην αύξηση του πάχους και της λάμψης της τρίχας.

 

 

Επιπλέον, εξαιρετικά δημοφιλές είναι και το Home SPA-programme για μαλλιά, ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ & ΒΑΘΙΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ της Natura Siberica, ειδικό πρόγραμμα για επαγγελματική φροντίδα στο σπίτι, το οποίο ολοκληρώνεται σε  4 βήματα, είναι εμπλουτισμένο με τη δύναμη των σιβηρικών βοτάνων και ελαίων, και προτείνεται ως την ιδανική λύση για την αποκατάσταση των μαλλιών.

 

 

Στο ίδιο μήκος αποτελεσματικότητας κινείται και το πιστοποιημένο Φυσικό Σαμπουάν και Μαλακτικό κατά της τριχόπτωσης Dr Konopka's, με βιολογικά έλαια και ένα πανίσχυρο σύμπλεγμα βιταμινών που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών, ενισχύοντας τις ρίζες και προλαμβάνοντας την τριχόπτωση.

 

       

 

 

Τέλος, σίγουρα θα λατρέψεις το εντατικής τριπλής δράσης Scrub της Oblepikha Siberica που προσφέρει μια μοναδική θεραπεία για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής, προσφέροντάς του βαθύ καθαρισμό και εμποδίζοντας την τριχόπτωση, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στον θύλακα της τρίχας.

 

 

‘’ Τα μαλλιά είναι το στέμμα το οποίο ποτέ δεν αποχωριζόμαστε’’

Ας κάνουμε λοιπόν τις σωστές κινήσεις για να το προστατέψουμε, να το διαφυλάξουμε και να το απολαμβάνουμε κάθε λεπτό της ημέρας!  

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2024 - SIMPLE IDEAS IKE - Go Organic. All rights reserved
Designed and developed by NetApps Ltd