Τηλεφωνική επικοινωνία: 2310559764

Μικροβίωμα: Στην υπηρεσία της υγείας του δέρματός μας

Τελευταία νέα ›

 

Επιζητώντας την απόλυτη ισορροπία

 

 

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το μικροβίωμα και την τεράστια σημασία του για το ανθρώπινο σώμα και ειδικότερα για την υγεία της επιδερμίδας μας.

Ουσιαστικά, το μικροβίωμα είναι το άθροισμα όλων των μικροοργανισμών (βακτηρίων, ιών και μυκήτων) που ζουν αρμονικά και σε ισορροπία μέσα και πάνω στο σώμα μας και είναι μοναδικό για κάθε άτομο, όπως το δακτυλικό αποτύπωμα.

Όταν το μικροβίωμα του δέρματος εκτεθεί σε εξωτερικές επιθέσεις, όπως οι ρύποι, οι ιοί ή η ακτινοβολία τότε επιβραδύνεται η διαδικασία ανανέωσής του και αρχίζει να εμφανίζει διάφορες παθήσεις όπως η ατοπική δερματίτιδα, φλεγμονές, κοκκινίλες κλπ.

 

Biome: Αποκατάσταση της ισορροπίας του μικροβιώματος

 

Ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, η διεθνής κοσμετολογία αξιοποιεί τις εξελίξεις και τα ευρήματα επιστημονικών ερευνών για να  προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που δίνουν έμφαση στο μικροβίωμα του δέρματος.

Μία από τις πλέον πρωτοποριακές σειρές της αγοράς, με θεαματικά αποτελέσματα στην ενίσχυση του φυσικού μικροβιώματος, είναι η ΒΙΟΜΕ της Natura Siberica.

Χάρη στον συνδυασμό δραστικών συστατικών,  η σύνθεση των προϊόντων Biome μπορεί να δράσει στην επιφάνεια του δέρματος επαναφέροντας την ισορροπία του μικροβιώματος, χαρίζοντας στο πρόσωπο  λαμπερή, νεανική και υγιή όψη.

 

Πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα Biome:

 

 

Βασισμένα σε ζυμωμένα εκχυλίσματα βόρειου βατόμουρου και άγριου σμέουρου που βοηθούν την  αντίσταση του δέρματος  στις επιδράσεις του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής και τη συνολική του αναγέννηση, τα προϊόντα Biome δίνουν στο δέρμα μας την ευκαιρία να βιώσει την απόλυτη ισορροπία, την τέλεια λάμψη, την πιο νεανική όψη και εντέλει την πιο ολοκληρωμένη φροντίδα.

 

Μην μένεις, λοιπόν, στη θεωρία. Βάλε τα Biome στη ζωή σου και κάνε την τέλεια επιδερμίδα… βίωμα!

 

Όλα τα προϊόντα της νέας σειράς εδώ 

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2024 - SIMPLE IDEAS IKE - Go Organic. All rights reserved
Designed and developed by NetApps Ltd